Home » Referenties

Referenties

Gemeente Hoeksche Waard referentie Gemeente Goirle referentie
Gemeente Oisterwijk referentie
 

Dienstverlener toepasbare regels

Regel-Service is een dienstverlener die onafhankelijk werkt van de toepasbare regel softwarepartijen. Onze aanpak en focus ligt in het optimaal borgen van toepasbare teksten, zodat de dienstverlening naar burgers efficiënter en gebruikersvriendelijker wordt. Hiermee kunnen wij gemeentes praktisch en resultaatgericht ondersteunen bij het maken van toepasbare regels en hun begeleiden in dit traject.

Ons doel

Voor gemeentes, provincies en waterschappen kan er ineens veel op hen afkomen. De Omgevingswet heeft namelijk veel te bieden. Onze dienstverlening omvat daarom niet alleen ‘maar’ het maken van vragenbomen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderwerp toepasbare regels en de Omgevingswet, zodat wij samen met het bevoegd gezag kunnen werken aan dit traject.

Doordat wij de makers zijn van OLO en ook praktijkervaring hebben opgebouwd, hebben wij ook domeinkennis. Wij verdiepen ons in de markt, zodat wij weten wat er bij u speelt. In combinatie met onze eigen IT achtergrond, hopen wij met u een prettige samenwerking aan te gaan om samen ons doel te bereiken: Het optimaliseren van de dienstverlening naar de burgers door middel van het DSO. 

Traject 

Aangezien wij kennis hebben opgebouwd, weten wij ook wat er nodig is om aan de nieuwe wet te voldoen. Wij denken samen met u mee en geven advies op maat. Zodat u straks klaar staat om aan te sluiten op het DSO. Tijdens het traject geven wij trainingen, maar kunnen u ook inhoudelijk over de stof informeren. Zoals de technische kant van het DSO.

Nadat er een samenwerking is aangegaan en u een Omgevingsplan heeft voorbereid, kan het gebeuren dat deze niet aansluit op de Omgevingswet en/of het DSO. In samenwerking met de juristen kunnen wij de teksten aanpassen zodat het wel voldoet aan de eisen. Samen komen we dan tot een resultaat, met een nieuw plan passend op uw gemeente inclusief de toepasbare regels waaraan burger en het bevoegd gezag iets aan heeft.